A+
a-
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā - kursi 21.10.2020

Aktuāli

05.10.2020

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā - kursi 21.10.2020

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

21.10.2020.PLKST.10.00

Tiek izsniegta apliecība pamatojoties uz Ministru kabineta

29.09.2015. noteikumiem Nr. 545

Vispārējā daļa:

Pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā

Pārtikas nekaitīgums un drošība:

1. Pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;

2.Pārtikas piesārņojums;

3. Personāla higiēnas prasības;

4. Pārtikas higiēna:

4.1.labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;

4.2.pārtikas nekaitīguma nodrošināšana, paškontroles sistēma un pamatprincipi.

Lektore Iveta Austruma

Maksa par kursiem 15.00 EUR

Pieteikšanās ŠEIT  vai pa tālr. 27826438