A+
a-
Mūzikls "Klase" VEF Kultūras pilī

Aktuāli

26.09.2024

Mūzikls "Klase" VEF Kultūras pilī

Šā gada 23.septembrī grupas KD24-¾ izglītojamie ar audzinātāju Ingūnu Villenovu programmas "Latvijas skolas soma" ietvaros VEF Kultūras pilī  apmeklēja mūziklu "Klase". 

Mūzikla ""Klase" režisors Juris Jonelis ar mūsdienīgas mūzikas, horeogrāfijas un scenogrāfijas palīdzību skatītājiem parādīja un atklāja savstarpējās attiecības ,draudzību un ,protams ,arī mīlestību klasē, parādot mūsu tuvinieku nozīmīgumu, lai novērtētu dzīvības un cilvēka vērtību ikkatra jaunieša dzīvē. Mūzikls aicina katru no mums apzināties savu vērtību pasaulē. Tas aicina mūs meklēt, kļūdīties, bet beigās atrast katram savu pareizo ceļu, novērtējot labo, kļūstot pašam labākam un cenšoties izdarīt ko labu, skaistu šajā dzīvē. 

Mūzikls "Klase" ir aizraujošs, izglītojošs, interesants, enerģisks, kurš liek saprast, ka  laipnība un draudzība vienam pret otru ir pamats savstarpējām attiecībām. 

Paldies programmai "Latvijas skolas soma", direktores vietniecei audzināšanas darbā un kultūrizglītības jomā Ludmilai Levančukai par doto iespēju paplašināt savu redzesloku par personīgi, sabiedriski nozīmīgiem un aktuāliem jautājumiem!