A+
a-
Svinīgais koncerts par godu Skolotāju dienai

Aktuāli

06.10.2020

Svinīgais koncerts par godu Skolotāju dienai

Šī gada 2. oktobrī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums svinēja ikgadējo skolotāju dienu. Šogad mūsu tehnikuma izglītojamie bija sarūpējuši īpašu priekšnesumu programmu, kā arī pārliecinājās, ka tehnikuma darbinieki un skolotāji tiek mīļi sagaidīti jau pie ieejas zālē. Katrs tehnikuma kolektīva pārstāvis saņēma sainīti ar pārsteigumu. 
Koncertā visus priecēja tehnikuma koris "Pustonis" ar savu radošo priekšnesumu, bet tehnikuma teātra studija "Etīde" parūpējās par pozitīvu emociju lādiņu visai dienai. Protams, kā jau katru gadu, tehnikuma vokāli instrumentālais ansamblis "Lights off" sagādāja skolotājiem un tehnikuma darbiniekiem īpašu prieku ar savu  muzikālo priekšnesumu, bet bez desertiņa arī neiztikt - pasākuma "odziņa" bija četru vīru Barber Shop kvartets, kas ļāva tehnikuma kolektīvam aizrauties muzikālajos līkločos. Protams, pēc pasākuma blakus telpā visi tika laipni aicināti cienāties ar dažādām uzkodām, kafiju un tēju. 
Liels paldies tehnikuma Izglītojamo pašpārvaldes locekļiem par pozitīvās gaisotnes radīšanu un pārsteigumu skolotājiem, kā arī liels paldies visiem jauniešiem, kuri piedalījās un parūpējās par brīnišķīgu pasākumu mūsu tehnikuma kolektīvam.

Kā arī paldies Laimas šokolādes fabrikai par sagādātajiem saldumiem mūsu skolotājiem.