A+
a-
Projekts "CATERING ADVANCED: VET students mobile training model" veiksmīgi turpinās

Aktuāli

09.07.2024

Projekts "CATERING ADVANCED: VET students mobile training model" veiksmīgi turpinās

Projekts "CATERING ADVANCED: VET students mobile training model" strauji attīstās, nesot jaunas vēsmas profesionālajā izglītībā.  

Šī projekta ietvaros tika atrasta un pielāgota mobilā lietotne, kas izstrādāta tieši viesmīļu profesionālās mācību programmas vajadzībām. Lietotnē tiks izveidotas vairākas nozīmīgas sadaļas, piemēram, “Profesionālās attīstības ceļš” (ietverot video un īsas teorijas), “Eksāmeni” un “Higiēna, drošība, pirmā palīdzība”. 

20. un 21. maijā Palangas (Lietuva) komanda dalījās savā pieredzē, apmācot četrus RTRIT skolotājus, kā efektīvi izmantot šo inovatīvo lietotni. Šīs apmācības būtiski veicināja pedagogu digitālo prasmju un kompetenču attīstību, kā arī stiprināja viņu pedagoģisko praksi. 

Projekta nākamie soļi ietver papildu moduļu integrāciju mobilajā lietotnē un tās pilnīgu apgūšanu, kā arī materiālu tulkošanu lietuviešu un latviešu valodā. Šie soļi nozīmīgi bagātinās profesionālās izglītības iespējas, stiprinot gan pedagogu, gan audzēkņu zināšanas un prasmes. 

Projekts tiek īstenots ar Eramsus+ projekta CATERING ADVANCED: VET students mobile training model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824 ietvaros.