A+
a-
Iespēja piedalīties Ziemassvētku tirdziņā ar savu produkciju

Sporta centrs AMI

Sporta centrs AMI

Sporta centrs AMI - Profesionālās izglītības sistēmā Latvijā sporta darbu vada no 1990. gada.  AMI sporta klubs kopā ar pieredzējušiem sporta skolotājiem izstrādā sporta mācību priekšmeta paraugprogrammu profesionālās izglītības iestādēm. Izstrādāto programmu katrai skolai iespējams pielāgot savām vajadzībām atbilstoši tradīcijām, sporta bāzei, audzēkņu vēlmēm un sagatavotībai.

AMI sporta klubā aktīvi darbojas 34 kolektīvie biedri.

AMI sporta klubs organizē sporta spēles 12 sporta veidos jauniešiem un 11 sporta veidos jaunietēm visu mācību gadu. Sporta spēļu organizēšana notiek pēc šādas shēmas:

I posms – sacensības mācību iestādēs starp grupām, kursiem;

II posms – AMI sporta kluba spēles apaksgrupās;

III posms – pusfināla vai fināla sacensības .

Lai audzēkņus vairāk iesaistītu sporta pasākumos, ik gadus tiek rīkoti konkurs „Labākais sportists un sportiste”, reizi trīs gados – konkurs „Labākais sabiedriskais treneris”.


Sports - Jaunumi

Aktuāli

05.12.2022

Iespēja piedalīties Ziemassvētku tirdziņā ar savu produkciju

Gan skolotāji gan mūsu RTRIT jaunieši ir aicināti piedalīties 20.decembrī, par godu Ziemassvētkiem, Augusta Deglava ielas struktūrvienībā tiek rīkots Ziemassvētku tirdziņš, kurā visi ir aicināti tirgoties, iepirkties, mainīties, dāvināt vai nu arī pieņemt dāvanas.

Ja vēlies piedalīties un tirgot savu produkciju, aizpildi pieteikuma anketu zemāk! Tirdziņš norisināsies 20.decembrī, no plkst. 13:00 - 14:00, Augusta Deglava ielas struktūrvienībā.

Pieteikumu iesniegšana līdz 18.decembrim!

Pieteikšanās saite: https://forms.office.com/e/evVLLyYaW2