A+
a-
2019./2020. m.g. RTRIT AWARD dalībnieki pārstāv visus apbalvošanas līmeņus

AWARD jaunumi

Aktuāli

09.03.2020

2019./2020. m.g. RTRIT AWARD dalībnieki pārstāv visus apbalvošanas līmeņus

Savu  dalību AWARD turpina 1 zelta līmeņa dalībnieks, 5 sudraba līmeņa dalībnieki un uzsāk 8 bronzas līmeņa dalībnieki.

Šogad 2019./2020. mācību gadā savu AWARD programmu RTRIT vienībā turpina pildīt zelta līmeņa dalībnieks, Kārlis Eduards Štamer.
Kārlis ir pirmais RTRIT vienības bronzas līmeņa ieguvējs un šogad viņš ir uzsācis zelta līmeņa mērķu sasniegšanu mūsu vienībā. Zelta līmeņa ietvaros Kārlis izstrādās jauniešu projektu "Mentoru programma darbā ar apmaiņas jauniešiem", kas darbosies mūsu izglītības iestādes jauniešiem darbam ar ERASMUS+ skolēniem, kuri mūsu izglītības iestādē izies savu apmaiņas programmu.

2018. gada  5 programmas dalībnieki, pēc savu bronzas apbalvojumu saņemšanas, turpina jaunu personīgo mērķu sasniegšanu sudraba līmenī. Sudraba līmeņa dalībnieki:

Mārtiņš Romaņenko, Anastasija Žeļabovska, Amanda Uzule, Dāniels Veidenbaums un Raivo Ječs.

Pēc veiksmīgas programmas īstenošanas Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma AWARD vienību papildināja 8 jauni bronzas līmeņa dalībnieki, kuri savus individuālos mērķus sasniedz ar sabiedrībā pazīstamu cilvēku un organizāciju atbalstu.

Bronzas līmeņa dalībnieki: Linda Lielauza, Mariana Dušinska, Marija Dombrovska, Annija Derkača, Anastasija Volkova, Santa Eglīte, Solvita Jurgeviča un skolas absolvente Kristiana Amanda Tinusa.

Vienības dalībnieku apbalvojumu saņemšana tiek plānota 2020. gada novembrī.