A+
a-
Biznesa augstskolas "Turība" studentu pasākums vidusskolēniem - "Rosinātava"

Aktuāli

23.03.2018

Biznesa augstskolas "Turība" studentu pasākums vidusskolēniem - "Rosinātava"

Šogad, 6.martā, Spīķeru koncertzālē, pirmo gadu norisinājās Biznesa augstskolas Turība studentu izstrādāts pasākums vidusskolēniem ‘’Rosinātava” - vieta, kur sabiedrībā zināmas personības dalījās ar savu pieredzi, rosinot jauniešus noticēt sev un Latvijas nākotnei. Projekts radīts ar mērķi iedrošināt jauniešus domāt plašāk par ierasto horizontu un ļaut vaļu savu ideju realizācijai.

Pasākums norisinājās Biznesa augstskolas Turība 25 gadu jubilejas ietvaros. Rosinātava ir jauniešu organizēts pasākums – jauniešiem. Pateicoties studentu iniciatīvai un augstskolas atbalstam, ir izdevies izstrādāt jaunu pasākuma konceptu, kurš, sludinot ideju brīvību un nepiespiestu gaisotni, mudina uzdrīkstēties darīt jau šodien un saprast, ka Latvija ir iespēju zeme.

Grupa VP16 1/2 apmeklēja pasākumu un ieklausījās veiksmes stāstos un padomos, ko sniedza reperis Ansis, Pancars.lv veidotājs Imants Pankars, fitnesa treneris Viesturs Saldavs, Ghetto Games izveidotājs Raimonds Elbakjans un citi Latvijā pazīstami cilvēki.