A+
a-
#ErasmusDienas tehnikumā

Aktuāli

11.10.2024

#ErasmusDienas tehnikumā

No 14. līdz 19. oktobrim visā Eiropā norisināsies #ErasmusDienas – pasākumi, kas izceļ Erasmus+ projektu ietekmi un mobilitātes priekšrocības. Ar lepnumu paziņojam, ka arī mūsu tehnikums piedalās šajā iniciatīvā, piedāvājot vairākas aizraujošas aktivitātes, kas aicinās izglītojamos un pedagogus aktīvi līdzdarboties.

Pasākumi tehnikumā:

16. oktobrī 10:00 – 11:45On the way to AEHT & Erasmus+ “Stories of Inspiration”

Šajā sesijā mēs dzirdēsim iedvesmojošus Erasmus+ dalībnieku stāstus par starptautiskās sadarbības nozīmi un iespējām, ko sniedz mobilitāte. Nāc un uzzini, kā Erasmus+ projekti var mainīt ne tikai profesionālo dzīvi, bet arī paplašināt redzesloku!

16. oktobrī 12:00 – 13:00Erasmus cafe

Brīvā atmosfērā runāsim par Erasmus+ programmu, tās ieguvumiem un iespējām gan audzēkņiem, gan pedagogiem. Šī būs lieliska iespēja uzdot jautājumus un dalīties pieredzē neformālā vidē.

17. oktobrī 10:00 – 13:00International Multidisciplinary Hackathon

Šī gada #ErasmusDienas moto – “Uzmanību, gatavību, aiziet!” – ir cieši saistīts ar 2024. gada Olimpisko un Paraolimpisko spēļu idejām, kas iedvesmo mūs uz izcilību un komandas darbu. Erasmus+ projekti arī piedāvā līdzīgu starptautisko sacensību garu, kurā dalībnieki tiek aicināti piedalīties jaunos piedzīvojumos un gūt neaizmirstamu pieredzi.

Mēs aicinām visus jauniešus un pedagogus būt daļai no šiem aizraujošajiem pasākumiem! Nāc un atklāj, kā Erasmus+ projekti var bagātināt tavu izglītību un sniegt jaunas iespējas. Tev būs iespēja uzzināt par mobilitātes priekšrocībām un starptautisko pieredzi, kas var iedvesmot jaunām idejām un nākotnes projektiem.