A+
a-
ESF audzēkņu meistarklases

Aktuāli

08.03.2018

ESF audzēkņu meistarklases

Š.g. 7. martā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisinājās vairākas meistarklases ESF studentu grupām.

Ēdināšanas pakalpojumu speciālistiem - grupām EP17-5/6 ESF un P-EP17-1ESF (Preiļu struktūrvienība), meistarklasi vadīja restorāna Ferma šefpavārs Māris Astičs. Tēma: “Jūras produktu pagatavošanas un pasniegšanas noslēpumi”. Analoga meistarklase bija arī EP17-3/4 ESF grupai 21.februārī – arī M.Astiča vadībā.

Audzēkņi tika iepazīstināti ar jūras produktiem, kuri ne vienmēr ir ikdienas ēdienkartē – tuncis, bute, jūras ķemmīte, astoņkājis, kalmārs, garneles, gliemenes, austeres, mīdijas u.c – pagatavoti un pasniegti ēdieni, kuros izmantoti šie produkti.

Šajā dienā meistarklase norisinājās arī ESF Frizieru grupām. Meistarklases tēma"Jaunākās tendences matu apstrādē un frizūru veidošanā". Audzēkņi tika iepazīstināti ar jaunākiem instrumentiem darba tirgū un novitātēm frizūru veidošanā". Meistarklasi vadīja Profesionālās skaistumkopšanas izglītības centra "Klērs" studijas pasniedzēja Natālija Misiņa un Linda Rozenberga

Projekts “Sākotnējās profesionālās izglītības programmu īstenošana Jauniešu garantijas ietvaros” Vienošanās numurs 7.2.1.2./15/I/001