A+
a-
Pieteikšanās profesionālās pilnveides semināram 21. un 22. maijā

Aktuāli

10.05.2024

Pieteikšanās profesionālās pilnveides semināram 21. un 22. maijā

Mācības vadīs Lietuvas Kempinski viesnīcas šefpavārs, Lietuvas pavāru kluba prezidents un mentors “sustainable food academy” Lietuvā Justinas Kapkovičius.

21.maijs 10:00 – 16:00 Sustainable cooking

  • Sustainability vision
  • Sustainable cooking
  • Sustainable recipes and techniques

22.maijs 10:00 – 16:00 Vegetarian and vegan cooking

  • Sustainability of plant based cuisine
  • Vegan ingredients 
  • Vegetarian and vegan cooking 
  • Vegetarian and vegan recipes and techniques

Seminārs norisināsies RTRIT Telpās Nīcgales ielā 25, Rīgā

Pieteikšanās: https://forms.office.com/e/qXdn5XnC0T