A+
a-
Talantu šovs "Uzlecošā zvaigzne"

Aktuāli

12.03.2018

Talantu šovs "Uzlecošā zvaigzne"

Aizvadītajā nedēļā noslēdzās Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma talantu šovs “Uzlecošā zvaigzne”. Šovs ilga četras nedēļas un to rīkoja RTRIT audzēkņu pašpārvalde.

Četru nedēļu laikā audzēkņi parādīja savus talantus, pierādīja savas spējas un lieliski izklaidēja publiku.  Pēdējā šova dienā, 7. martā, tika noskaidroti uzvarētāji. Pirmo vietu ieguva “The Powerpuff girls”, kuru mentors un palīgs bija projektu asistents A. Homins, otro vietu ieguva Esmeralda un Viktorija (mentore – sabiedrisko attiecību speciāliste L. Leimane), trešo vietu ieguva grupa “Meitenes” (mentors – A. Homins), kā arī, pirmo vietu citu talantu kategorijā ieguva Raimonda (mentore tehnikuma teātra studijas “Etīde” vadītāja Z. Vaļicka – Pētersone) ar saviem austrumu deju priekšnesumiem. Pateicoties saviem sirsnīgajiem priekšnesumiem, skatītāju simpātiju balvu ieguva Daniels Buivids (mentore – L. Leimane).

Paldies pašpārvaldei par organizēšanu un iespēju ikvienam ieraudzīt to, cik mūsu skolā ir daudz dažādu un apbrīnojamu talantu! Paldies arī ansambļa meiteņu duetam un vokāli instrumentālajam ansamblim par skaistajiem priekšnesumiem!