Projekta HYBAKE mājaslapa
Projekta Hybake mērķis ir ne tikai sniegt kulinārijas ieteikumus, bet arī veicināt kultūru apmaiņu starp projektā iesaistītajām valstīm - Somiju, Latviju, Lietuvu, Slovēniju un...
Projekta Hybake mērķis ir ne tikai sniegt kulinārijas ieteikumus, bet arī veicināt kultūru apmaiņu starp projektā iesaistītajām valstīm - Somiju, Latviju, Lietuvu, Slovēniju un...
Šodien, 14. aprīlī, tehnikumu apmeklēja projektu vadītāja un skolotājs no profesionālās izglītības iestādes Teplicē, Čehijā. Viesi ieradās, lai iepazītos ar tehnikumu un uzsāktu...
Šodien pavasara ieskaņās norisinājās Pavasara gadatirgus, kura laikā gan mūsu jaunieši, gan pedagogi, visiem interesentiem piedāvāja iegādāties dažāda veida produkciju!
Pagājušajā nedēļā, izglītojamo pašpārvalde, tehnikumā rīkoja tematisko nedēļu, kur katrai dienai bija savs temats, kas radīja īpašu noskaņu un aizraujošu gaisotni audzēkņiem. 3.ap...
Uz eksāmenu obligāti ir jāierodas ar personu apliecinošu dokumentu! Centralizētie eksāmeni notiek Deglava ielā 41A: Angļu valodā (optimālajā mācību satura apguves...
Apsveicam mūsu tehnikuma audzēknes - Zani Biti un Aleksu Filipovu ar sasniegtajiem augstajiem rezultātiem konkursā SkillsLatvia 2023, kas norisinājās Ķīpsalas izstāžu hallē 4. un...
TREŠAJĀS Lieldienās Preiļu struktūrvienībā norisinājās Lieldienu pasākums, ko organizēja 1.kursa P-E/M22 grupas Pavāru un Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķu izglītojami...
Šodien Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу notika Latvijas kulinārijas diena. Pasākumā piedalījās jaunieši, kuri Erasmus+ programmas...
30.03. tehnikuma komanda piedalījās profesionālo izglītības iestāžu konkursā "Erudīts - 2023", kas šogad norisinājās Jelgavas tehnikumā. Eksakto priekšmetu komanda - Miks Puriņš...
Šī gada 03.aprīlī. Lieldienu nedēļas ieskaņās dienesta viesnīcā notika radošā darbnīca,, Ar olu, ap olu." Darbnīcā audzēknes bija nolēmušas gatavot pildītas olas, karstmaizītes...