A+
a-
1.kursu sporta diena RTRIT

Aktuāli

03.09.2024

1.kursu sporta diena RTRIT

Šodien, 3. septembrī, norisinājās sporta diena pirmajiem kursiem, kurā piedalījās vairāk nekā 650 jauno audzēkņu. Šīs dienas mērķis bija sportiski saliedēt jaunos audzēkņus, veicinot komandas garu un veselīgu dzīvesveidu jau no pirmās dienas tehnikumā.

Pasākuma atklāšanu ar ievadrunu ievadīja direktore Ilze Ločmane, uzsverot sporta nozīmi ne tikai fiziskajā sagatavotībā, bet arī jauno audzēkņu sociālajās prasmēs un draudzības veicināšanā. Sporta centra AMI vadītāja arī dalījās ar iedvesmojošiem vārdiem, uzsverot sporta kā komandas darba un draudzības veidošanas nozīmīgumu.

Sporta dienas iesākumā tika apbalvoti arī pagājušā gada sportiskākie jaunieši un sportiskākais kurss. Šie apbalvojumi kalpo kā atgādinājums, ka sportiskums un aktīvs dzīvesveids tiek novērtēti un motivē jaunos audzēkņus turpināt aktīvi piedalīties tehnikuma dzīvē.

Dienas garumā audzēkņi piedalījās dažādās sporta aktivitātēs, kurās varēja pārbaudīt savu veiklību, spēku un izturību. Šāda veida aktivitātes ne tikai saliedē jauno kolektīvu, bet arī palīdz skolēniem labāk iepazīt vienam otru un attīstīt sadarbības prasmes.

Paldies visiem dalībniekiem un organizatotiem par veiksmīgu un sportisku dienu! Lai šis sportiskais gars pavada jaunos audzēkņus visā mācību gadā!