A+
a-
2024./2025. mācību gada ieskandināšana

Aktuāli

03.09.2024

2024./2025. mācību gada ieskandināšana

Šodien, 2. septembrī, mūsu tehnikumā norisinājās jaunā mācību gada svinīgais atklāšanas pasākums, kurā piedalījās gan audzēkņi, gan skolotāji, gan arī viesi. Svinīgo uzrunu teica tehnikuma direktore Ilze Ločmane, kas sveica visus klātesošos ar jaunā mācību gada sākumu un, kā jau ik gadu, kopā ar izglītojamo pašpārvaldes prezidenti, svinīgi iezvanīja jauno mācību gadu.

Izglītojamo pašpārvaldes Prezidente savā uzrunā visiem novēlēja visiem labas sekmes mācībās.

Mēs bijām pagodināti uzklausīt laba vēlējumus no mūsu sadarbības partneres, restorāna Whitehouse restorāns vadītājas Ineses Vīcupas. Viņa novēlēja audzēkņiem ne tikai labas un teicamas sekmes mācībās, bet arī izaugsmi un nosprausto mērķu sasniegšanu.

Pasākumā īpašu uzrunu teica arī Valsts izglītības satura centrs Sadarbības atbalsta departamenta direktore Agra Bērziņa, kura iedrošināja jauniešus pieņemt jaunus izaicinājumus un izmantot visas iespējas, ko piedāvā šis mācību gads.

Tāpat uzrunu teica arī divi mūsu tehnikuma absolventi - restorāna Pavāru māja Līgatnē šefpavārs Juris Dukaļskis un mācību platformas UZDEVUMI.lv pārdošanas speciālists Normunds Vilce, kuri dalījās savās veiksmes stāstos un mudināja jauniešus būt drosmīgiem un nebaidīties no izaicinājumiem.

Pasākumu noslēdza muzikālais priekšnesums, ko sniedza Miks Abaroniņš ar savu grupu, uzdāvinot visiem klātesošajiem prieka pilnu muzikālo mirkli.

Šogad mācības mūsu tehnikumā uzsāk vairāk nekā 700 audzēkņi pirmajos kursos, un kopā mūsu tehnikuma saimē mācīsies gandrīz 1880 jaunieši. Vēlam visiem tehnikuma darbiniekiem un audzēkņiem izdevušos un panākumiem bagātu mācību gadu!