A+
a-
Pieredzes apmaiņas pasākumi #ErasmusDienas 2024 ietvaros!

Aktuāli

17.10.2024

Pieredzes apmaiņas pasākumi #ErasmusDienas 2024 ietvaros!

Milzīgs paldies visiem, kas piedalījās Erasmus Cafe! Mums bija prieks redzēt aptuveni 60 audzēkņus no Latvijas, Itālijas, Beļģijas, Ungārijas, kas sanāca kopā, lai iepazītu dažādību, nogaršotu jauniešu gatavotos ēdienus un iepazītu Erasmus+ piedāvātās iespējas.

Pasākums bija piepildīts ar dažādu valstu ēdieniem - itāļu siera piciņām, beļģu frī kartupeļiem, ungāru uzkodu maizītēm un latviešu audzēkņu gatavotajām maizītēm un konditorejas izstrādājumiem. Bija fantastiski redzēt, kā jaunieši izbauda citu kultūru garšas un tradīcijas, un dalās pieredzē ar saviem vienaudžiem.

Mūsu tehnikuma audzēkņiem pasākuma laikā bija iespēja uzzināt par skolā piedāvātajām Erasmus+ iespējām un rast iedvesmu no jauniešiem, kuri dalijās ar savu braucienu pieredzi.

Vēlreiz liels paldies visiem, kas iesaistījās un palīdzēja radīt šo pasākumu, īpaši skolotājām Ligitai Šeferei un Inesei Bedeicei! Šis pasākums parādīja, cik dažāda ir Eiropas virtuve, cik vērtīga ir kultūras apmaiņa un cik svarīgi ir veidot kontaktus ar cilvēkiem no visas Eiropas.

Erasmus+ sniedz lieliskas iespējas atklāt jaunas valstis, iepazīt dažādas kultūras un saliedēties. Ja vēl neesi izmēģinājis Erasmus+ piedāvātās iespējas, apsver dalību nākotnē, piesakies