A+
a-
1.kursu SPORTA DIENA 2022

Aktuāli

02.09.2022

1.kursu SPORTA DIENA 2022

Ievērojot ilggadēju tradīciju, 02.09. VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” pirmkursnieki kopā ar saviem audzinātājiem piedalījās “Sporta dienā”.

Gandrīz 700 izglītojamo satikās tehnikuma sporta laukumā, lai pirmo reizi līdzinātos un pierādīt savus spēkus jaunajā vidē.

Kā jau ierasts, sporta dienas sākuma jauniešus uzrunāja tehnikuma valdes locekle – direktore Ilze Ločmane, un pasniedza “Ceļojošo kausu” iepriekšējā gada sportiskākajam kursam. Savu motivējošo uzrunu teica arī sporta organizatore Aina Legzdiņa, savukārt direktores vietniece audzināšanas darbā un kultūrizglītības jomā Ludmila Levančuka novēlēja visiem klātesošajiem stipru veselību visa gada garumā un veiksmīgus startus ne tikai skolas līmenī, bet arī visas republikas.

Katra grupa piedalījās 8 sacensību posmos: šautriņu mešana, basketbola soda metieni, tāllekšana, lodes grūšana, 60 m skrējiens, futbola sitieni pa vārtiem, florbols un frisbijs. Visas dienas garumā puiši un meitenes aktīvi piedalījās sacensībās, labāk iepazina tehnikuma telpas un arī viens otru.