A+
a-
21st Century Soft Skills for Teachers in VET TOP 5 mīkstās prasmes

Aktuāli

09.06.2021

21st Century Soft Skills for Teachers in VET TOP 5 mīkstās prasmes


Ceturtdien,10.06., plkst. 13;30 aicinām, Jūs, uz projekta „21st Century Soft Skills for Teachers in VET” tiešsaistes tikšanos, lai noskaidrotu TOP 5 21. gs. prasmes, kuras ir nepieciešamas profesionālās izglītības skolotajiem. Projekta ietvaros esam nonākuši pie pirmajiem rezultātiem.

Projekta “21st century soft skills for teachers in VET” jeb „21. gadsimta mīkstās prasmes profesionālās izglītības skolotājiem” mērķis ir apmācīt un izglītot skolotājus profesionālās izglītības un praktisko apmācību iestādēs, sagatavot personālu tā, lai viņi būtu gatavi darbam ar tagad nepieciešamajām 21. gadsimta mīkstajām prasmēm nodarbībās kopā ar skolēniem.

Projekta partneriem sadarbojoties, tiks izstrādāts apmācību kurss profesionālās izglītības pedagogiem, balstoties uz iegūtajiem datiem no pētījumiem, kuros iesaistās skolotāji, audzēkņi un darba devēji,, lai noskaidrotu pieprasītākās prasmes.Projekta aktivitātes ietvers profesionālo izglītības pedagogu profesionālo attīstību, lai viņi spētu efektīvi atbalstīt 21. gs. mīksto prasmju apguvi.

Lai skatītos tiešsraidi spied šeit

Vairak par projektu un tā norisi lasi - ŠEIT