A+
a-
Direktores uzruna valsts svētkos

Aktuāli

17.11.2020

Direktores uzruna valsts svētkos

18.novembris katram Latvijas iedzīvotājam ir pati nozīmīgākā svētku diena! Mums ir dots tāds dārgums kā brīvība un valsts. Tā  iespēja veidot savu dzīvi brīvā un neatkarīgā zemē. Par to pateicībā noliecam galvas aizgājušo paaudžu priekšā, pateicība visiem, kuri atjaunoja Latvijas neatkarību.

Mūsu darbs, mūsu pienākums ir turpināt veidot mūsu ideālo Latviju. Ja strādāsim kopā, uzticēsimies, sniegsim palīdzīgu roku – viss izdosies. Saprasties savā starpā, sadarboties ir īpaša izjūta un māksla. Uzslavēt un lepoties, nevis noniecināt vienam otru, nezaudēt cilvēcību savstarpējās attiecībās. Tas , vai būsim atbildīgi cits pret citu, ir ķīla mūsu nākotnei. Piederības sajūta ir attīstāma kā mūsu katra personīgā attieksme pret vidi, kurā dzīvojam un strādājam.

Mūsu Tehnikumā strādā lieliski un pašaizliedzīgi cilvēki, kuri ikdienā godprātīgi veic savu darbu. Leposimies ar viņiem! Negatīvisms ir postošs – tas ir jāpārvar ikvienam pašam sevī. Jāpriecājas par to, kas mums ir nevis jāžēlojas par to kā nav. Šis laiks ko aizvadām pandēmijas zīmē, ir satraukuma un izaicinājumu pilns, bet jebkuras grūtības ir pārvaramas, ja ir savstarpējā uzticēšanās un līdzcilvēku atbalsts. Būt savējam un saprastam – tā ir īpaša izjūta!

Iesim un darīsim katrs savu darbu ar ticību, lepnumu un mīlestībā pret savu valsti!

Lai mūsu sirdis pukst Latvijas ritmā, lai mūsu mīļajā Latvijā un mūsu Tehnikumā ir Ticība, Cerība, Mīlestība, Gudrība un Cieņa!