A+
a-
Erasmus+ mobilitāti RTRIT iziet nevalstiskās organizācijas CHASE partneri no Turcijas.

Aktuāli

25.02.2020

Erasmus+ mobilitāti RTRIT iziet nevalstiskās organizācijas CHASE partneri no Turcijas.

No 23.02.2020. - 22.05.20. VSIA PIKC Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā savu mācību un praktisko Erasmus+ mobilitāti iziet nevalstiskās organizācijas C.H.A.S.E. partneru Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi skolas izglītojamie no Turcijas.

Pirmā mobilitātes mēneša ietvaros jaunieši apgūs latviešu valodas pamatus (Sk. Marita Bogotā), kā arī apmeklē praktiskās nodarbības par latviešu tradicionālo virtuvi, un tās izpildījumu mūsdienīgā restorānu stilā (Sk. Inese bedeice, Ligita Šefere, Irina Sobakina). Apmaiņas studenti apgūst arī Latvijas inovatīvo piedāvājumu HoReCa sektorā un izstrādā savas biznesa ideju prezentācijas Latvijas tirgum pielietojot 21.gs mācību metodes (Radošums, kritiskā domāšana, līderība, elastība, komandas darbs ) un rīkus. (Sk. Artūrs Homins)

Skolēni iepazīst arī Latvijas kultūru un mūsu tūrisma piedāvājumu. Sākot ar 16.03.2020. apmaiņas projekta dalībnieki uzsāks savu praktisko mobilitātes daļu uzņēmumos: Restorāns3, restorāns "ENTRESOL", Hotel "BERGS".