A+
a-
Iespēja pieteikties profesionālās pilnveides lekcijai Preiļos

Aktuāli

15.04.2024

Iespēja pieteikties profesionālās pilnveides lekcijai Preiļos

30.04.2024. Preiļi RTRIT norisināsies karjeras izglītības pasākums jauniešiem un skolotājiem no Latgales reģiona.

Izglītojamajiem iespējams pieteikties CV un darba pārrunu simulatoram, kura laikā jaunieši varēs izveidot savu CV angļu valodā un uzzināt daudz noderīgu lietu un ieteikumu par to kā sagatavoties darba pārrunām. Darbnīcu vadīs RTRIT karjeras izglītības vadītājs un LKAAA valdes loceklis Artūrs Homins.

Pedagogiem un pedagogiem karjeras konsultantiem iespējams pieteikties uz dr.paed. Intas Lemešonokas, karjeras konsultantes, grāmatu par karjeras atbalstu autores, Latvijas Karjeras attīstības atbalsta asociācijas valdes priekšsēdētājas praktisko profesionālās pilnveides lekciju "Atbalsts jauniešiem lēmumu pieņemšanā par sev piemērotu karjeru".

Tā būs praktisku metožu meistarklase pedagogiem un atbalsta personālam no 9.00 - 12.00 tehnikuma telpās.

Semināra gaitā dalībniekiem būs iespēja izmēģināt jauniešu atbalsta un konsultēšanas metodes, apspriest problēmsituācijas un to risināšanas iespējas, piedalīties diskusijā un savstarpējā padomu došanā.

Semināru vadīs dr.paed. Inta Lemešonoka, karjeras konsultante, grāmatu par karjeras atbalstu autore, LKAAA valdes priekšsēdētāja.

Dalībniekiem būs iespēja iegādāties metodisko materiālu rokasgrāmatas pedagogiem, izmantojamas mācību darbā ar skolēniem/audzēkņiem

  • Kompetenču pieeja karjeras izglītībā skolā
  • Vecāku atbalsts bērniem veiksmīgas karjeras veidošanā
  • Skolēna un skolotāja pašizjūta skolā (emociju risināšanas paņēmieni un vingrinājumi )

Dalībai var pieteikties aizpildot pieteikumu https://forms.office.com/e/PU9p016vra Semināra dalībnieki, pedagogi saņems profesionālās pilnveides apliecību par 4 akadēmiskajām stundām. Detalizēta dienas kārtība tiks izsūtīta kopā ar apstiprinājuma e-pastu.

Vairāk uzzini rakstot: Arturs.Homins@rtrit.lv

Pasākums top sadarbībā ar Latvijas Karjeras attīstības atbalsta asociācija