A+
a-
Jaunā mācību gada 2019.-2020. atklāšana Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

Aktuāli

02.09.2019

Jaunā mācību gada 2019.-2020. atklāšana Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

Katrs pirmais septembris ir īpašs, katrs mācību gads ir sevišķs un katra diena ir neatkārtojama tehnikumā!

02.09. PIKC VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" pagalmā notika svinīga jaunā mācību gada ieskandināšana, kurā pirmkursniekus, pieredzējušos izglītojamos un tehnikuma darbiniekus priecēja ar uzrunu tehnikuma nemainīga vadītāja un direktore Silva Ozoliņa. Visus klātesošos apsveica Valsts izglītības satura centra vadītāja vietniece Agra Bērziņas un Biedrības „Latvijas Republikas Profesionālās izglītības sporta klubs „AMI”” pārstāvji, kā arī tehnikuma goda absolventi un šobrīd pieprasīti profesionāļi un eksperti: Mārtiņš Kukojs, Haralds Saušs un Elmārs Kovaļevskis.

Pasākuma laikā arī tika dots vārds Izglītojamo pašpārvaldei, un tās prezidentei Lindai Lielauzai. Pašpārvaldes dalībnieki izspēlēja nelielu viktorīnu ar RTRIT jaunpienācējiem. Kā ierasts, tika sveikti nopelniem bagāti skolotāji un atbalstītāji.

Pasākuma noslēgumā visi klātesošie vienojās sadodoties rokās, kas simbolizēja savu Baltijas ceļa piemiņai veltītu vienošanos!

Madara Miņina apciemoja savu tehnikumu un dalījās savā pieredzē par dalību un augsto godalgu saņemšanu Wold Skills 2019, kas notika Kazaņā, Krievijā. Par izcilu sniegumu restorāna pakalpojumos medaļu saņēma Madara Miņina, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma absolvente, kura 33 valstu konkurencē ieņēma 6. vietu, kā arī ieguva titulu Best of Nation par labāko sniegumu Latvijas komandā.