A+
a-
“Kopā varam!”

Aktuāli

01.07.2021

“Kopā varam!”


Šī gada 18. jūnijā Rīgas Stila un modes tehnikuma un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma jaunieši kopīgi īstenoja Rīgas domes finansēto projekta “Kopā varam!” otro aktīvās atpūtas pasākumu, kura laikā turpināja īstenot projekta mērķus. 

Paldies Rīgas Stila un modes tehnikuma Ekopadomes priekšsēdētājam Arkādijam Mihailovam par ideju un pieteikumu, lai apmainītos ar katra Tehnikuma zināšanām un pieredzi!

Jaunieši dalījās savstarpējā pieredzē par skolēnu pašpārvaldi, ko īsteno Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, sniedzot prezentāciju par paveiktajiem un īstenotajiem pasākumiem, kā arī Rīgas Stila un modes tehnikums dalījās ar pieredzi Ekoskolas projektā.

Lai nostiprinātu projekta pirmajā kopīgajā pasākumā, kas notika attālināti Zoom platformā, iegūtās zināšanas par Ekoskolas un skolēnu pašpārvaldes darbību un veicinātu izglītojamo centrētu izglītības vidi, jaunieši 18. jūnijā tikās klātienē Andrejsalā, lai kopīgi aktīvi pavadītu laiku un supotu Rīgas kanālā. Papildus tam jaunieši piedalījās dažādās erudīcijas spēlēs un nostiprināja zināšanas par abu tehnikumu skolēnu aktīvu sabiedriski nozīmīgajām aktivitātēm!

Paldies ikvienam dalībniekam par ārpusstundu aktivitāšu īstenošanu un milzīgo jauniešu prieka un enerģijas devu!