A+
a-
Ludmilas Ļevančukas sveikšana jubilejā

Aktuāli

22.01.2020

Ludmilas Ļevančukas sveikšana jubilejā

2020.gada pirmajās dienās, janvāra sākumā mūsu tehnikuma direktores vietniece audzināšanas darbā - Ludmila Ļevančuka atzīmēja savu apaļu jubileju. Protams, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma administrācija, skolotāji, darbinieki un aicinātie viesi steidzās apsveikt Ludmilu ar skaisto jubileju.
Ludmila Ļevančuka ir RTRIT audzēkņu atbalsts, padomdevējs un motivators, jo ikdienā ļoti daudz strādā ar jauniešiem un vienmēr ir gatava tiem palīdzēt jebkurā situācijā.

Visi tehnikuma radošie kolektīvi bija sagatavojuši mīļus priekšnesumus, bet kolēģi sirsnīgus vēlējumus. Ziedu upes tecēja pie Ludmilas, lai padarīt šos svētkus par neaizmirstamiem.

Ludmilas kundze ir tehnikuma komandā gandrīz no pašiem pirmsākumiem un šogad tehnikums svinēs arī  savu jubileju - 40 gadus.

Jubilāri atnāca apsveikt VISC pārstāvji un Profesionālās izglītības iestāžu direktoru vietnieku audzināšanas darbā konsultatīvās padomes locekļi, bijušie kolēģi un esošie tehnikuma darbinieki, kā arī radošo kolektīvu jaunieši un vadītāji.

Vēlreiz apsveicam jubilejā un novēlam visu to labāko!