A+
a-
Nodibināts "Mūsu valodiņa" klubiņš

Aktuāli

05.04.2023

Nodibināts "Mūsu valodiņa" klubiņš

Audzēkņu un skolotāju konsultanti, kā arī klubiņa "Mūsu valodiņa" biedri, aktīvi strādā, lai organizētu interesantas un izglītojošas aktivitātes tehnikuma audzēkņiem. Klubiņa mērķis - palīdzēt labāk apgūt latviešu valodu. 

Klubiņa "Mūsu valodiņa" plānotais un paveiktais darbs ir ļoti daudzveidīgs, un tas ietver aktivitātes, kas veltītas gan svētku noskaņai, gan arī valodas prasmju attīstībai. Klubiņa darbības ietver plakātu konkursus, piparkūku darbnīcas, Ziemassvētku noformējuma darbus, Ziemassvētku eglītes pasākumus, kā arī pašu svarīgāko - individuālas konsultācijas latviešu valodas apguvei. 

Klubiņa biedri aktīvi strādā  individuālās nodarbībās un konsultācijās, lai palīdzētu uzlabot latviešu valodas zināšanas un sarunvalodas prasmes, strādātu ar vārdnīcām un risinātu citas problēmas. Klubiņa sapulcītes tiek rīkotas regulāri, lai apspriestu paveikto un turpmāko darbu, konstatētās problēmas un ierosinājumus klubiņa darbam.

Klubiņa "Mūsu valodiņa" vadošais konsultants ir Linards Ivanovs, kurš ir aktīvi iesaistīts klubiņa darbā. Klubiņa biedri strādā, lai uzlabotu savu vienaudžu valodas prasmes, attīstītu radošumu un veidotu kopīgu sajūtu. Klubiņa darbība ir ļoti būtiska, lai audzēkņi varētu uzlabot savas valodas prasmes, kas ir svarīgs priekšnoteikums veiksmīgai karjerai un personiskajai attīstībai.