A+
a-
Noslēgusies AEHT sagatavošanās konference

Aktuāli

11.03.2024

Noslēgusies AEHT sagatavošanās konference

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā no 7. līdz 9. martam norisinājās zīmīgs notikums - AEHT sagatavošanas konference. Šajā pasākumā kopā pulcējās AEHT konkursa valde, Prezidijs, starptautiskās žūrijas pārstāvji, kā arī asociācijas valstu pārstāvji, lai rūpīgi iepazītos ar mūsu izglītības iestādi, vietējiem koordinatoriem un žūrijas locekļiem, un kopīgi pārrunātu aktuālos jautājumus saistībā ar 37. konferences organizēšanu, kas notiks 2024. gada novembrī.

Dalībniekiem bija iespēja apskatīt atklāšanas un noslēguma ceremonijas norises vietu, kā arī ielūkoties mācību telpās, kurās norisināsies konkurss. Tāpat tika sniegta detalizēta informācija par paredzēto akadēmisko programmu, kas sagatavota speciāli pasākuma dalībniekiem.

Papildus, dalībniekiem bija iespēja baudīt Eiropas aizsargātos – Latvijas īpašos produktus, kurus ir paredzēts izmantot visās ar ēdināšanas nozari saistītajās nominācijās.

AEHT 37. starptautiskā konference un profesiju konkursi norisināsies no 4. līdz 9. novembrim 2024. gadā un kopā pulcēs vairāk kā 1000 dalībniekus no visas Eiropas. Tas būs ne tikai izaicinošs, bet arī iedvesmojošs pasākums, kurā visi dalībnieki varēs parādīt savu talantu un prasmes, stiprinot savstarpējo sadarbību un palielinot savas profesionālās zināšanas.

Paldies visiem, kuri piedalījās sagatavošanās konferencē, un gaidām jūs visus uz AEHT 37. konferenci. Šis būs neaizmirstams notikums, kas veicinās mūsu nozares attīstību un sadarbību Eiropā.