A+
a-
Organizācijas CHASE ikgadējā konference Ziemeļīrijā

Aktuāli

22.11.2022

Organizācijas CHASE ikgadējā konference Ziemeļīrijā

Ziemeļīrijā, laikā no 14. – 20. novembrim, norisinājās Starptautiskās nevalstiskās organizācijas C.H.A.S.E. ikgadējā konference.

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" organizācijā C.H.A.S.E pārstāv Starptautiskā sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne, kas ir šīs organizācijas valdes priekšsēdētāja, un Artūrs Homins, Projektu vadītājs, kurš pārstāv tehnikuma intereses organizācijā.

Tehnikumā, C.H.A.S.E. organizācijas ietvaros, uzturas 10 izglītojamie, no dažādām partneroganizācijām, savukārt no RTRIT dažādās partnervalstīs Erasmus+ PRO mobilitātes ietvaros atrodas 30 izglītojamie, kuru mobilitātes uzsāka septembrī un turpinā līdz pat februāra beigām.

C.H.A.S.E (Eiropas viesnīcu un viesmīlības skolu apvienība) ir nevalstiska organizācija, kuru veido profesionālās izglītības iestādes. Organizācijas primārais mērķis ir īstenot kvalitatīvas audzēkņu ilgtermiņa mobilitātes Erasmus+ programmas projektu ietvaros.

C.H.A.S.E ir dibināta 1990. gadā un apvieno 19 profesionālās izglītības iestādes no dažādām Eiropas valstīm. C.H.A.S.E darbību koordinē valde, kuras priekšsēdētāja ir Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma Starptautiskā sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne.