A+
a-
Pārtikas ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas skolotājas prezentēja RTRIT vārdu Garšas pieturās

Aktuāli

05.10.2020

Pārtikas ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas skolotājas prezentēja RTRIT vārdu Garšas pieturās

2. oktobrī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, Pārtikas ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas skolotājas prezentēja savas radošās aizraušanās Piena Garšas pieturā, Hanzas peronā, sadarbībā ar Siera klubs.

- Inese Bedeice prezentēja savu mākslinieciski noformēto siera plati par tēmu “Baltā Ziema”

Irina Duvanova parādīja pārsteidzošo siera karvinga tehniku.

Savukārt, mūsu tehnikuma jaunie viesmīļi palīdzēja pavāriem – konkursantiem, kas piedalās Pavāru kluba rīkotājā “Latvijas gada pavārs 2020” finālā un apkalpoja žūrijas degustācijas un konferences dalībniekus.
Paldies audzēkņiem no 1.;2. un 4. kursa, tas bija atbildīgs un atmiņā paliekošs pasākums. 
Paldies skolotājai Ingai Kuršai par jauniešu sagatvošanu.

“Garšas pieturas”, “Latvijas Novada garšas 2020” ietvaros interesenti varēja viesoties dažādās garšas pieturās, tādās kā  Maizes, Piena, Augu, Zivju, Gaļas, Medus, Dzērienu un Inovāciju.

Šāda veida pasākumi ir vērtīgi visiem profesionāļiem, kas strādā Pārtikas un ēdināšanas jomā, jo tas ir lielisks iemesls satikties un apspriest jaunāko profesijā, nozares problēmas un iespējas, mūsdienu tendences un nākotnes plānus.