A+
a-
Pēc izglītojamo iniciatīvas Ludmila Ļevančuka un Artūrs Homins saņem IZM apbalvojumus "Labākais darbā ar jaunatni 2020"

Aktuāli

14.01.2021

Pēc izglītojamo iniciatīvas Ludmila Ļevančuka un Artūrs Homins saņem IZM apbalvojumus "Labākais darbā ar jaunatni 2020"

Izglītības un zinātnes ministres Ilgas Šuplinskas apliecinātu Atzinību "Labākais darbā ar jaunatni 2020" saņēmuši arī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma pārstāvji!

Liels skolotājs – ne tas, kurš vienkārši nodod zināšanas saviem skolēniem, bet tas, kurš modina viņos interesi par zināšanām un vēlmi tās iegūt pastāvīgi. Skolotājs – tā ir aizdedzes svece, nevis degvielas vads.’’ /M.Dž.Berils/

Lai izteiktu atzinību darbā ar jaunatni iesaistītajām personām, pašvaldībām, jauniešu centriem, kā arī jaunatnes organizācijām un biedrībām, kas veica darbu ar jaunatni, par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā, Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūrubiedrību “Latvijas Pašvaldību savienība” un biedrību “Latvijas Jaunatnes padome” organizēja konkursu “Labākais darbā ar jaunatni 2020”.

Konkursa apbalvošanas ceremonija norisinājās 2020.gada 28.decembrī, un kā jau šajos apstākļos ierasts - attālināti tiešraidē. Ceremonijā tika suminātas labākās jaunatnes organizācijas, biedrības, nodibinājumi un pašvaldības, kas veic darbu ar jaunatni, jauniešu centri, kā arī darbā ar jaunatni iesaistītās personas.

Pēc tehnikuma izglītojamo iniciatīvas šim apbalvojumam tika nominēta direktores vietniece audzināšanas darbā Ludmila Ļevančuka un projektu vadītājs Artūrs Homins, kuri lielu daļu sava darba velta jauniešiem, viņu profesionālajai un radošajai attīstībai, kā arī, individuālo mērķu sasniegšanai, veicot pilsonisko audzināšanu.

Nominācijai “Iedvesmas dzirksts tika izvirzīta Ludmila Ļevančuka - par  darbu ar jaunatni, plašu pieredzi šajā jomā un iesaisti jaunatnes politikas veidošanā un dažādu jaunatnes programmu projektu ģenerēšanu, īstenošanu un koordinēšanu.

Nominācijai “Labākais starts tika izvirzīts Artūrs Homins - par darbu ar jaunatni, sadarbību un tā veicināšanu ar citām jaunatnes politikas īstenošanā iesaistītajām personām un organizācijām, jauniešu pilsonisko audzināšanu, tostarp iesaisti brīvprātīgajā darbā un līdzdalību lēmumu pieņemšanas procesos pēdējo 2 gadu laikā.

2020. gada 28. decembrī abi nominanti saņēma Izglītības un zinātnes ministrijas ministres Ilgas Šuplinskas apliecinātu Atzinību par dalību nominācijās konkursā “Labākais darbā ar jaunatni 2020”.