A+
a-
Pedagog un jaunieti šī ir Tava iespēja izteikt viedokli par mūsdienīgām prasmēm Izglītībā!

Aktuāli

18.02.2021

Pedagog un jaunieti šī ir Tava iespēja izteikt viedokli par mūsdienīgām prasmēm Izglītībā!

Valsts SIA Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma vārdā, vēršamies pie Jums, lai aicinātu Jūs dalībai Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekta „Playing 4 Soft Skills” aptaujā. 

Aptaujas mērķis ir noskaidrot profesionālo izglītības iestāžu izglītojamo, pedagogu un darba devēju viedokli par 14 dažādu vispārīgo prasmju (Soft skills) nozīmi un to lietošanas veicināšanas nepieciešamību profesionālās izglītības saturā. 

Projekta „ Playing 4 Soft Skills” kopējais mērķis ir uzlabot izglītojamo informētību, ka arī, spēju atpazīt un attīstīt attiecīgās emocionālās inteliģences kompetences, jeb transversālās prasmes, ieviešot to apguvi caur neformālo izglītību un digitālo rīku palīdzību profesionālajās izglītības kontekstā.

Būsim priecīgi, ja aizpildīsiet aptauju!

Aptaujas aizpildīšana Jums aizņems tikai 15 minūtes Jūsu laika. 

Esam izstrādājuši divu veidu aptaujas anketas, kuras ir paredzētas Izglītojamajiem, pedagogiem, un administrācijas pārstāvjiem).  

Aptaujās anketu atvēršanai lūdzam izmantot zemāk norādītās saites 

Anketa par vispārējām 21.gs prasmēm - saite izglītojamajiemhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCCL9ZMZUVTSzcv5Cm48Ad34iNhQETFPXJ5xiyJdsHPkoqCA/viewform?usp=sf_link

Anketa par vispārējām 21.gs prasmēm - saite izglītības organizācijas darbiniekiem: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3lsmKlTyScwqN1QkATV2J8eQjIyVXeETuMunNOgHxf-SwnQ/viewform?usp=sf_link

Jautājumu un neskaidrību gadījuma droši vērsieties rakstot uz Arturs.Homins@rtrit.lv 

Uzzini vairāk par mums šeit: 

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2020-1-DE02-KA202-007474

Izstrādātie projekta mācību materiāli un rezultāti būs pieejami ikvienam interesentam arī Latviešu valodā!