A+
a-
Restorāns POP-UP atgriezies

Aktuāli

19.04.2022

Restorāns POP-UP atgriezies

Īsi pirms Lieldienām 13.04., tehnikuma telpās, pēc divu gadu pārtraukuma atgriezās RTRIT POP-UP restorāns. Kura laikā, sadarbojoties visām nodaļām, jauniešiem bija iespēja pielietot un pilnveidot savas līdz šim iegūtās zināšanas ēdināšanas, viesu apkalpošanas un pasākumu vadīšanas jomā.

Šī pavasara tematika – Pavasaris, Lieldienas un veselīgs uzturs Latvijas kulinārā mantojuma ēdienos:

  • Kompliments: Pašcepta rudzu maize ar melno sviestu, ceptu bekonu, paipalu olu un zaļumiem; Buljons ar profitroļiem;
  • Starpēdiens no virtuves “Daba un veselība” (“Zero waste” bezatlikumu produkcijas pārstrāde un izmantošana. Resursu saglabāšanai);
  • Pamatēdiens: Cūkgaļas fileja, pasniegta ar grūbām, svaigo sieru un piparu mērci;
  • Deserts: Augļu zupa ar putukrējumu;

Paldies par gardu maltīti grupai E18-9/10 un skolotājai Inesei Bedeicei.

Paldies par patīkamu apkalpošanu grupai VV21-1/2 un skolotājai Zandai Frīdenbergai.

Paldies par patīkamo atmosfēru un aktivitātēm starplaikos, grupai KM20-1/2 un skolotājai Anitai Krūziņai – Liepai.

Kā arī interjera dizaina programmas jauniešiem par pavasarīgās noskaņas radīšanu mācību restorānā.