A+
a-
"Terra Nova Vitae" realizēja jauniešu iniciatīvas projektu "3 DZ Dzīvo Dzīvu Dzīvi"

Aktuāli

26.07.2022

"Terra Nova Vitae" realizēja jauniešu iniciatīvas projektu "3 DZ Dzīvo Dzīvu Dzīvi"

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums sadarbībā ar biedrību "Terra Nova Vitae" realizēja jauniešu iniciatīvas projektu "3 DZ Dzīvo Dzīvu Dzīvi". 

Tā ietvaros jauniešiem tika piedāvātas aktivitātes, kas ļauj iepazīt sevi trīs dimensijās - ķermenis, prāts un gars. Ieskatījāmies sava prāta darbības mehānismos, izmēģinājām fiziskus vingrinājumus, kas balstīti Austrumu vingrošanā -ciguns un stiprinājām grupas saiknes, kas veido kopīgu grupas garu. 

Pieaicinājām interesantas personības - Igoru Kudrjavcevu, Austrumu vingrošanas asociācijas dibinātāju, vadītāju un praktizējošu ārstu, Viesturu Meikšānu, "Runas skolas" vadītāju, lektoru sevis prezentēšanā un stresa vadīšanas mākslā, Ingu Biti, psiholoģi, kas atklāja iekšējās motivācijas  spēku, Raimondu Tomsonu, starptautiski atzītu ekspertu viesmīlības mākslā un Kristu Mickēviču, sportistu, kas dalījās pieredzē kā dzīvot dzīvi pēc smagas autoavārijas, kurā zaudēja kāju.

Jaunatnes iniciatīvu projektu finansē ESF projekts Nr. 8. 3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai”