A+
a-
Veiksmīgi noslēgusies Polijas skolotāju vizīte tehnikumā

Aktuāli

04.11.2022

Veiksmīgi noslēgusies Polijas skolotāju vizīte tehnikumā

Šodien veiksmīgi noslēgusies četru skolotāju no izglītības iestādes "General and Vocational School in Monki" Polijā ēnošanas mobilitāte.

Skolotājas vēroja tādas mācību stundas kā – valodas, kultūras izpratne un izpausmes (pie skolotājas Ingas Freibergas), informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (pie skolotāja Ģirta Blektes), sociālās zinības (pie skolotājas Lolitas Trēziņas), preču un pakalpojumu iepirkšana (pie skolotājas Anitas Krūziņas – Liepas), profesionālo datu apstrādes un rezervēšanas sistēmas lietošana (pie skolotājas Kristīnes Veinbergas), kā arī skolotājas piedalījās praktiskajās mācībās konditorejā pie skolotājas Ligita Šeferes, cepot un dekorējot tradicionālās Ziemassvētku piparkūkas.

2022.gada “Skills Latvia” Mazumtirdzniecības prasmju konkursa pirmās vietas ieguvēja KM20-1/2 grupas izglītojamā Viktorija Staneviča dalījās pieredzē par gatavošanos konkursam un veiksmīgu startu tajā.

Projektu vadītājs Artūrs Homins un vispārējās vidējās izglītības skolotāja Žanna Buivide-Moskovkina prezentēja projekta MOTIV-e rezultātus. Skolotājas aizrautīgi izmēģināja virtuālās realitātes telpas aprīkojuma iespējas.

Paldies TK20-1/2 grupas izglītojamajiem – Undīnei Kolkovskai, Robertam Lazdānam, Kristai Evarsonei un TK22-1/2 grupas izglītojamajai Agnijai Cērmanei par atraktīvajām ekskursijām Vecrīgā un Jūrmalā.