A+
a-
Atvērtdo durvju dienas 9. un 10.aprīlī

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

02.04.2024

Atvērtdo durvju dienas 9. un 10.aprīlī

Iepazīsti mūsu programmas klātienē un uzzini vairāk par mācību iespējām RTRIT

  • 9.aprīlī Tūrisma, viesmīlības un komerczinību programmas plkst. 10:00 -Rīgā (Nīcgales iela 26)/ Preiļos (Sporta iela 1) 14:00 visas jomas! Stila, modes un dizaina programmas plkst. 10:30 -Rīgā (A.Deglava iela 41a)
  • 10.aprīlī Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas programmas plkst 10:00 -Rīgā (Nīcgales iela 26) )

Pieteikšanās: https://forms.office.com/e/dYnKxVtzRk

Tev būs iespēja uzzināt visu par sev interesējošām profesijām, paviesoties mūsu modernajās mācību darbnīcās un klasēs, apskatīt multifunkcionālo sport halli un virtuālās realitātes telpu, kā arī mūsu mūsdienīgo dienesta viesnīcu. Varēsi uzdot sev interesējošus jautājumus nodaļu vadītājiem, skolotājiem un audzēkņiem.

Atvērto durvju dienas darba kārtība:

- Dalībnieku reģistrācija.

- Prezentācija par tehnikumā apgūstamajām profesijām. Tikšanās ar tehnikuma administrāciju un nodaļu vadītājiem. Iespēja uzdot interesējošos jautājumus par mācību procesu tehnikumā

- Ekskursija pa tehnikuma mācību telpām Nīcgales ielā 26 un Deglava ielā 41a

- Jautājumi un atbildes

Pasākums norisināsies divas dienas no 9.04. - 10.04.2024.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn. Apmeklējot pasākumu, Jūs apliecināt, ka esat informēts, ka varat tikt fotografēts un filmēts; fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn.