A+
a-
Atvērto durvju diena Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

12.03.2020

Atvērto durvju diena Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

Īsi pēc izstāde SKOLA 2020, PIKC VSIA  Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums rīkoja Atvērto durvju dienu 2020. Pasākums notika 11.03.2020. no plkst. 10:00-15:00. 
Pasākuma laikā visus interesentus sagaidīja ekskursijas pa tehnikuma struktūrvienībām, prezentācijas par tehnikumā apgūstamajām programmām un starptautisko sadarbību Erasmus+ projekta ietvaros.
Preiļu struktūrvienībā darbojās dažādas darbnīcas - kur varēja izmēģināt savus spēkus pavārmākslā - un pašiem uzcept cīsiņus mīklā, kā arī iepazīt skaistumšanas pamatnosacījumus - piedaloties vizuālā  tēlā stilista programmas rīkotājās aktivitātēs.

Rīgas struktūrvienības - Nīcgales ielā 26 un Marijas ielā 4 - kopā uzņēma vairāk kā 150 jauniešus ar vecākiem, savukārt Preiļu struktūrvienību apmeklēja gandrīz 20 interesenti.

Paldies visiem, kas ieradās un interesējās par izglītības iespējām Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā. Protams, paldies audzēkņiem - kas stāstīja un klātienē demonstrēja kā ir ir būt par RTRIT izglītojamo un skolotājiem, kas iepazīstināja apmeklētājus ar savām nodaļām un izglītības programmām.