A+
a-
Karjeras dienas RTRIT 26.-28.aprīlis

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

18.04.2023

Karjeras dienas RTRIT 26.-28.aprīlis

Karjeras nedēļa tehnikumā ir lieliska iespēja iegūt informāciju par dažādiem karjeras izaugsmes ceļiem, kas saistīti ar izglītību un dažādām nozarēm. Šīs nedēļas laikā RTRIT jauniešiem būs iespēja satikties ar dažādu nozaru profesionāļiem un dzirdēt viņu pieredzi un ieteikumus.

26.aprīlī modes, stila un dizaina nodaļā jauneiši varēs satikties ar tehnikums absolventiem - vizuālo tēlu stilisti Nikolai Tkačenko un mākslinieci Evelīnu Bahu. Viņas pastāstīs par savu pieredzi un padalīsies ar padomiem, kā izveidot savu stilu un dizaina karjeru.

27.aprīlī pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļā audzēkņiem būs iespēja tikties ar Madaru Miņinu un Mārtiņu Kukoju. Viņi stāstīs par to, kā apgūt profesionālo izglītību un veidot karjeru šajā nozarē.

28.aprīlī tūrisma, viesmīlības un komerczinību nodaļa satiksies ar HR vadītāju Inetu Niedru, PR projektu vadītāju Kristianu Ilatovsku un grupu audzinātāju Klintu Miežāni. Viņas stāstīs par savu pieredzi un par to, kā profesionālā izglītība varētu palīdzēt veidot karjeru šajā nozarē.

Karjeras nedēļa tehnikumā ir lieliska iespēja iegūt informāciju par dažādām nozarēm un veidiem, kā izveidot savu karjeru. Skolēniem ir iespēja uzzināt no profesionāļiem par izaugsmes iespējām un to, kā izglītība var palīdzēt sasniegt mērķus. Šīs nedēļas pasākumi būs lielisks ieguldījums skolēnu nākotnē un palīdzēs veidot izaugsmes plānus un sasniedzamos mērķus.

Lai padarītu karjeras nedēļu vēl interesantāku, esam arī uzaicinājuši dažus VIP viesus, ar kuriem ipazīstināsim nedēlas gaitā!

Pieteikšanās aizpildot pieteikuma anketu: https://forms.office.com/e/ACCHT9DTU9

Grupu audzinātāji, kuri vēlas pieteikt visu grupu - aicinām sazināties ar karjeras izglītības vadītāju Artūru Hominu, rakstot uz e-pastu: arturs.homins@rtrit.lv.


Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn. Apmeklējot pasākumu, Jūs apliecināt, ka esat informēts, ka varat tikt fotografēts un filmēts; fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn. Ja apmeklējat mūsu rīkoto pasākumu (kurā paredzēta arī fotografēšana) un nevēlaties, lai Jūs fotografē, lūdzam mūs iepriekš par to informēt, lai mēs varam izvērtēt situāciju, ņemot vērā jūsu vēlmes.