A+
a-
Karjeras iespējas Radisson Blu viesnīcu tīklā - vieslekcija

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

02.05.2023

Karjeras iespējas Radisson Blu viesnīcu tīklā - vieslekcija

Viesnīcas “Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga” komandas sastāvā strādāt ir lieliska iespēja attīstīties un darboties globālā mērogā, kas jauniešiem kļuva skaidrs tehnikuma karjeras dienas pasākumā “Sapņo. Rīkojies. Sasniedz”.

Viesnīcas personāla pārstāvji, tostarp personāldaļas vadītāja Ineta Niedra, personāla speciāliste Elīna Poļanska un restorānu vadītājs Artūrs Stālmanis, dalījās ar savu pieredzi un zināšanām par darbu viesnīcu nozarē, tās iespējām un izaicinājumiem. Jaunieši ieguva iespēju iepazīties ar viesnīcu tīkla vēsturi un sākotnējo ideju, kas tika radīta 1960. gadā un kas kopš tā laika ir attīstījusies un paplašinājusies līdz pat 110 valstīm un teritorijām visā pasaulē.

Pasākums sniedza iedvesmu un noderīgas atziņas, kā sasniegt savus karjeras mērķus, izmantojot tehnikuma piedāvātās iespējas. Jaunieši uzzināja, ka strādājot viesnīcu tīklā, ir iespējams attīstīties un augt kopā ar uzņēmumu. Darbs viesnīcas tīklā var būt izaicinošs, bet tas dod iespēju strādāt ar cilvēkiem no dažādām valstīm un kultūrām, attīstīties dažādās nozarēs un veidot karjeru uzņēmējdarbības un viesmīlības jomā.