A+
a-
Karjeras nedēļa 2020 - Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļas un Tūrisma, viesmīlības un komerczinību nodaļas izglītojamajiem

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

16.11.2020

Karjeras nedēļa 2020 - Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļas un Tūrisma, viesmīlības un komerczinību nodaļas izglītojamajiem

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļas izglītojamie piedalījās divās lekcijās - semināros.

  • Meistars Edgars Grāvītis, no ceptuves “Lāči” stāstīja par ģimenes pārmantoto maiznieka profesiju un ceptuves specializācijas daudzveidību. Izglītojamie tika informēti par to, kā precīzāk  izvēlēties  specializāciju prakses laikā.
  • SIA “Karavella” tehnoloģe Aleksandra Platunova novadīja lekciju - semināru “Zivju produktu ražošanas specialista darba pieredze un karjeras veidošana”.  A. Platunova informēja  izglītojamos par SIA “Karavella” profesiju un specializāciju daudzveidību. Pārrunās paziņoja par profesionālās izaugsmes iespējam un karjeras veidošanu pārtikas produktu ražošanas jomā. A. Platunova dalījās  savā darba un dzīves pieredzē un atgādināja izglītojamiem par prakses iespējam uzņēmumā “Karavella”.

Tūrisma, viesmīlības un komerczinību nodaļas izglītojamie arī piedalījās divos pasākumos.

  • Uldis Zeile, komercprojektu vadītājs VSIA “Latvijas radio”, informēja par reklāmas specialista profesiju. Lekcijā-seminārā“Reklāmas specifika radio un televīzijā”,U. Zeile stāstīja par personīgas karjeras veidošanu no galdnieka līdz komercprojektu vadītāja amatam. Atklāja  interesantu informāciju par reklāmas pasākumu specifiku dažādos plašsaziņas līdzekļos. Īpaši pievērsa uzmanību tam, kā attīstīt savu karjeru un sevis prezentēšanas prasmes.
  • Topošie reklāmas un komercpakalpojumu speciālisti piedalījās  ļoti interesantā meistarklasē “Klienta apkalpošanas specifika reklāmas aģentūrā”, kuru vadīja Sjuzanna Karapetjana, SIA “LSV- Klubs” izpilddirektore. Izglītojamie  iepazinās ar reklāmas uzņēmuma struktūru un darbinieku profesionālo specializāciju. Jaunie speciālisti tika informēti par reklāmas pakalpojumu speciālista karjeras attīstības iespējām. Pārrunās izglītojamiem tika dots priekšstats par mācību priekšmetu saistību ar karjeras attīstīšanu turpmāk un prakses iespējām uzņēmumā.