A+
a-
Mārtiņš Kukojs - karjeras dienu vieslekcija

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

02.05.2023

Mārtiņš Kukojs - karjeras dienu vieslekcija

27. aprīlī RTRIT Karjeras dienas “Sapņo, Sasniedz, Rīkojies” ietvaros notika vērtīga vieslekcija, kurā tika apskatītas karjeras veidošanas un izaugsmes iespējas, ko piedāvā profesionālā izglītība viesmīlības nozarē. Vieslekciju vadīja Mārtiņš Kukojs - tehnikuma absolvents un nozares eksperts, kurš ir izcils piemērs tam, ka ar kvalitatīvu izglītību var iegūt ne tikai darbu, bet arī aizraujošu karjeru.

Mārtiņš, pastāstīja jauniešiem par savu pieredzi un izaugsmi viesmīlības nozarē. Viņš dalījās ar savu karjeras izaugsmes stāstu un uzsvēra, cik svarīgi ir mācīties un darboties ar entuziasmu, lai sasniegtu savus mērķus.

Tāpat Mārtiņš arī sniedza noderīgus padomus par to, kā labāk izprast un izmantot profesionālās izglītības iespējas, kā arī kā sekmīgi piedalīties dažādos konkursos un pasākumos, kas var palīdzēt attīstīt prasmes un gūt ievērojamu pieredzi.

Vieslekcija par karjeras iespējām viesmīlības nozarē bija lielisks ieguvums RTRIT studentiem un jauniešiem, kuri vēlas veidot savu karjeru šajā aizraujošajā nozarē. Pasākums ļāva iegūt ne tikai jaunas idejas un padomus, bet arī iedrošināja rīkoties un sasniegt savus sapņus.