A+
a-
Piesakies ĒNU DIENAI 2020

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

21.01.2020

Piesakies ĒNU DIENAI 2020

Katru gadu valstī notiek populārs karjeras atbalsta pasākums - Ēnu diena. Tā ir pasaulē atpazīstama un atzīta biedrības Junior Achievement (JA Latvija) preču zīme. Ēnu dienas laikā izglītojamie apmeklē kādu darba vietu un vismaz 4 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.

Domā arī Tu par savu nākotni jau tagad!

Lūdzu piesakies dalībai karjeras atbalsta pasākumā “Ēnu diena 2020” un piedalies ar saviem pieredzes stāstiem portālā www.enudiena.lv , VSIA „Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” mājas lapā www.rtrit.lv un citos. Lūdzu, izpēti Ēnu dienas nolikumu un programmu. Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus un rosina jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā; veicina uz sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

Cienījamie skolotāji un pedagoģi karjeras konsultanti!

Aicinām iesaistīties Ēnu dienas aktivitātēs:

· Palīdzēt tehnikuma izglītojamajiem pieteikties Ēnu dienā 2020  caur portālu www.enudiena.lv 

Nākamās pieteikšanās kārtas;

  1. 24.01. - 27.01.
  2. 31.01. - 03.02.
  3. Nejaušais ēnotājs: 07.02.

· Ēnu dienas laikā, sniegt vispārizglītojošo skolu skolēniem teorētisko un praktisko ieskatu par mācību procesu tehnikumā, apgūstamajām profesijām un darba vidi, palīdzēt viņiem iejusties vienā vai otrā profesijā un sajust vai tā viņiem ir piemērota.

Uz tikšanos Ēnu dienā 2020!