A+
a-
RTRIT Karjeras diena 2019

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

29.04.2019

RTRIT Karjeras diena 2019

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" aicina apmeklēt karjeras atbalsta pasākumu “Karjeras diena 2019”, kas  norisināsies 2019. gada 2.maijā, no plkst.10.00 līdz 15.00.  

Aicinām apmeklēt  RTRIT audzēkņus un skolotājus - Lekcija “Saskarsmes un etiķetes loma jauniešu karjeras attīstībā”, ko vadīs Aija Strautmane gan Nīcgales ielā, gan Marijas ielā.

Savukārt, visiem interesentiem būs iespēja vairāk uzzināt par profesionālās izglītības attīstības tendencēm modes, stila un dizaina jomā; tūrismā; komerczinībās; viesmīlībā; ēdināšanas un pārtikas ražošanas jomās, kā arī piedalīties prezentācijas un citos pasākumos.

Norisies vietas:

  • Nīcgales ielā 26, Rīgā - Ēdināšanas pakalpojumu nodaļā, Viesmīlības pakalpojumu nodaļā, kā arī Modes, stila un dizaina nodaļas, tikai profesijai - interjera  noformētāji, no plkst.11.30 līdz 15.00. Dalībnieku reģistrācija notiks 1.stāvā, tehnikuma foajē.
  • Marijas ielā 4, Rīgā -Tūrisma un komerczinību nodaļā, Pārtikas ražošanas nodaļā un Modes, stila un dizaina nodaļā, no plkst.10.00 līdz 12.30. 
    Dalībnieku reģistrācija notiks 1.stāvā,tehnikuma foajē.
  • Sporta ielā 1, Preiļos  - Preiļu struktūrvienībā.

Grupu apmeklējumus, lūdzam pieteikt elektroniski: rtrit@rtrit.lv vai annele.rogozina@rtrit.lv, norādot apmeklējuma laiku un cilvēku daudzumu.