A+
a-
Tehnikuma absolventa Ģirta Andersona vieslekcija karjeras dienu ietvaros

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

19.04.2023

Tehnikuma absolventa Ģirta Andersona vieslekcija karjeras dienu ietvaros

Vai esi kādreiz apsvēris iespēju strādāt aktīvā biznesa vidē vai pat uzsākt savu uzņēmējdarbību? Šodienas karjeras dienu "Sapņo. Rīkojies. Sasniedz." ietvaros, vieslekcijā "Sapņi bez mērķiem ir kā auto bez degvielas!" uzstājās "CrossChem" SIA biznesa attīstības speciālists un tehnikuma absolvents Ģirts Andersons.

"CrossChem" SIA ir lielražotājs autoķīmijas nozarē, kuru 2022. gadā raksturoja 38,3 milj. EUR liels apgrozījums. Ģirts dalījās ar savu pieredzi tehnikumā, sniedza padomus par dzīves mērķu sasniegšanu un pastāstīja vairāk par savu pašreizējo nodarbošanos, kā arī atbildēja uz jauniešu jautājumiem.

Šī vieslekcija piedāvāja iespēju iegūt vērtīgu informāciju un iedvesmu no veiksmīga uzņēmēja pieredzes. Ģirts Andersons kā piemērs parādīja, ka mērķtiecība un uzņēmība var novest līdz lielām panākumiem uzņēmējdarbības jomā.

Tehnikuma absolventa stāsti un padomi varētu būt ļoti noderīgi jauniešiem, kas plāno savu karjeru un vēlas iegūt ieskatu uzņēmējdarbības pasaulē. Ja arī Tu vēlies piedalīties Karjeras dienu lekcijās, seko līdz informācijai mūsu sociālo tīklu kontiem un atrodi papildus informāciju mājas lapā www.rtrit.lv.