A+
a-
Vidzemes Augstskolas iespējas RTRIT absolventiem

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

04.08.2023

Vidzemes Augstskolas iespējas RTRIT absolventiem

RTRIT absolvent!

Mēs aicinām turpināt iesākto un pie mums iegūtās zināšanas un prasmes nostiprināt Vidzemes Augstskolā (ViA), kas ir mūsu partner-augstskola un iegūtu profesionālo grādu augstskolas līmenī!

Kāpēc izvēlēties ViA ?
!! Tev ir iespēja iegūt budžeta vietu t! Studē un iegūsti budžeta vietu vai saņem studiju maksas atlaidi!

!! Ja esi ieguvis profesionālo izglītību tai pašā nozarē, kurā vēlies studēt, iespējams augstskola varēs atzīt tavu iegūto pieredzi. Plašāk par šo: https://va.lv/lv/studijas/arpus-formalas-izglitibas-un-profesionalas-pieredzes-atzisana

!! Vidzemes Augstskola piedāvā iegūt profesionālo grādu. Tas nozīmē, ka, absolvējot augstskolu, Tu jau esi ieguvis praktisko pieredzi un esi konkurētspējīgs darba vidē.

!! ViA piedāvājam ne tikai modernu un konkurētspējīgu izglītību, bet arī lielisku studentu dzīvi un neierobežotas studiju un starptautiskās iespējas!

Ja vēlies aprunāties par studijām vai rodas jautājumi par uzņemšanas procesu raksti uz studijas@va.lv vai zvani uz 26182255, vai vēries pie tehnikuma karjeras izglītības vadītāja artūra Homina, Arturs.Homins@rtrit.lv (Iespējams Tev tiks izsniegta rekomendācija par budžeta vietas piešķiršanu)

Tāpat vari pieteikties arī individuālajai  karjeras konsultācijai augstskolā rakstot uz agita.smitina@va.lv .

Plašāku informāciju par studiju piedāvājumu meklē: https://va.lv/lv/toposajiem-studentiem/uznemsana-2023

Papilduzņemšana Vidzemes Augstskolā norisināsies no 8. līdz 18. augustam.