A+
a-
Ceturtā projekta Be volunteer for Hope diena

Aktuāli

18.10.2022

Ceturtā projekta Be volunteer for Hope diena

Ceturtā projekta BeVolunteer4Hope diena aizsākās Jūrmalā, tiekoties ar Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvas centra pārstāvjiem Kauguru kultūras namā. Tikšanās laikā, projekta dalībniekiem bija iespēja iepazīties ar Jūrmalas jauniešu iesaisti brīvprātīgajā darbā.

Lai izzinitātu zaļās domāšanas principus dabā un ainavu arhitektūrā, jaunieši apmeklēja atpūtas parku Kauguros, kas atklāts šī gada augustā.

Parks ir īpašs ar to, ka projektēšanas un būvniecības laikā, īpaša uzmanība pievērsta zaļās domāšanas principiem. Izbūvējot Kauguru tautas parku, vērā tika ņemtas 2022. gada sākuma vētras sekas, kuru laikā daudzi no parkā esošajiem kokiem tika nogāzti, tādēļ, ainavu arhitektiem bija jāpielāgojas vētras radītājiem izaicinājumiem, parku pārplānojot un iestrādājot izgāztos kokus tagadējā parka ainavā, kā arī parkā esošajās konstrukcijās!

Kas tad tas par Jūrmalas apmeklējumu, projekta BeVolunteer4Hope dalībniekiem, ja nebūs apskatīta Baltijas jūra. Diena Jūrmalā noslēdzās ar ekskursiju gidu pavadībā pa Majoriem un Dzintariem!

Mācību aktivitāte norisinās Erasmus+ projekta BeVolunteer4Hope Nr.2021-1-RO01-KA220-SCH-000032819 ietvaros.