A+
a-
Pirmās Erasmus+ virtuālās mobilitātes

Aktuāli

23.12.2020

Pirmās Erasmus+ virtuālās mobilitātes

Laikā, kad tehnoloģiju pielietojums spēlē lielu lomu mācību vidē, PIKC VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” ir viena no pirmajām profesionālās izglītības iestādēm Latvijā, kas īsteno virtuālās mobilitātes, veicinot pedagogu profesionālo pilnveidi tehnoloģiju lietošanā.

Šī gada nogalē, no 14. līdz 18.decembrim, Erasmus+ projektu ietvaros tika īstenotas virtuālās mobilitātes ar sadarbības skolu FU International Academy Tenerife, Spānijā.

Pedagogu mācību mobilitātēs piedalījās un guva jaunu profesionālo pieredzi pieci Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma vispārējās izglītības skolotāji.

Mācību kursā “Online Course Content Creation” skolotāji apguva attālinātajām mācībām aktuālas lietas: e-dizainu, podkāstu un audio materiālu veidošanu, video rediģēšanu un ekrāna ierakstu veidošanu, H5P viktorīnas Moodle videi.

Ar virtuālajām mobilitātēm tiek noslēgts 2019.gada skolu sektora projekts, kas tika pagarināts pandēmijas dēļ, un uzsākts 2020.gada skolu sektora projekts.

Mobilitātes tika īstenotas pateicoties Erasmus+ skolu sektora programmas projekta atbalstam, kas, pielāgojoties globālajai situācijai, ļauj īstenot mobilitātes arī virtuālajā vidē.