A+
a-
Profesiju konkurss "Latgales jaunieši sasniedz" Preiļos!

Aktuāli

20.04.2023

Profesiju konkurss "Latgales jaunieši sasniedz" Preiļos!

Aicinām uz karjeras dienu laikā plānoto Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma prasmju konkursu pamatskolēniem un vidusskolēniem, "Latgales jaunieši sasniedz" Preiļos!

Aicinām pamatskolas un vidusskolas jauniešus no klašu grupām 7. - 9. klase un 10. - 12.klase, piedalīties Preiļi RTRIT struktūrvienības rīkotajā profesiju konkursā "Latgales jaunieši sasniedz" Preiļos, Sporta ielā 1, 28.aprīlī, no plkst.10:00-13:00

Konkursa dalībniekiem būs iespēja pierādīt savas prasmes dažādu programmu aktivitātēs, kuru laikā varēsiet uzzināt vairāk par apgūstamajām profesijām RTRIT stila un modes, ēdināšanas pakalpojumu un pārtikas produktu ražošanas, tūrisma un viesmīlības nodaļās. Papildus būs īpašā stacija ”Erasmus+ darbnīca”, kurā varēsi uzzināt vairāk par mobilitātes iespējām ar RTRIT.

Pasākuma partneri un VIP staciju rīkotāji: Visit Preiļi un Jauniešu centrs “ČETRI”.

Skolotājiem, tikmēr, piedāvājam profesionālās pilnveides semināru "Pedagoģiskās metodes stratēģiskās partnerības projektā "HYBAKE"". Projekta Hybake mērķis ir ne tikai sniegt kulinārijas ieteikumus, kulinārā mantojuma saglabāšanu, bet arī veicināt kultūru apmaiņu starp projektā iesaistītajām valstīm - Somiju, Latviju, Lietuvu, Slovēniju un Igauniju. Šī pieredze un zināšanas ļauj katras izglītības iestādes audzēkņiem iepazīt savu kultūru no jauna un atklāt jaunas garšas. Projekts norisinās Erasmus+ projekta “Creating a hybrid learning model elective course “Holiday pastries of different Europe nations” (HYBAKE)” 2021-1-EE01-KA220-VET-000025709 ietvaros.

Pieteikšanās gan jauniešu profesiju konkursam, gan profesionālas pilnveides semināram skolotājiem notiek, rakstot uz aija.anceva@rtrit.lv un norādot dalībnieku skaitu profesiju konkursā, kā arī skolotāju skaitu, kas piedalīsies profesionālās pilnveides seminārā!

Pasākums notiek RTRIT Karjeras dienu 2023 “SAPŅO. RĪKOJIES. SASNIEDZ.“ ietvaros!

-