A+
a-
Projekta HYBAKE otrā mācību aktivitāte Somijā

Aktuāli

30.09.2022

Projekta HYBAKE otrā mācību aktivitāte Somijā

HYBAKE projekta otrā mācību aktivitāte notiek Salo, Somijā, kur projekta dalībniekus uzņēma viens no projekta partneriem – izglītības iestāde Salon Seudun Ammattiopisto.

Mūsu tehnikumu projektā pārstāv projektu koordinatore Anita Mende un Ēdināšanas un pārtikas produktu ražošanas nodaļas skolotājas Inese Bedeice no Rīgas struktūrvienības un Ināra Liepiņa no Preiļu struktūrvienības.

RTRIT pārstāvji, kā arī pārējie mācību aktivitātes dalībnieki iepazinās ar Somijas izglītības sistēmu, izglītības iestādes Salon Seudun Ammattiopisto mācību darbnīcām, izveidoto HYBAKE mājaslapas projektu un dalījās ar sagatavotajiem materiāliem.

Projekta HYBAKE mācību aktivitātes ietvaros profesionālās izglītības skolotāji piedalījās Somijas konditorejas izstrādājumu meistarklasē, apgūstot jaunas receptes un pagatavošanas tehnikas.

Mācību aktivitāte notiek Erasmus+ projekta “Creating a hybrid learning model elective course “Holiday pastries of different Europe nations” (HYBAKE)” 2021-1-EE01-KA220-VET-000025709 ietvaros.