A+
a-
RTRIT projektu nodaļa piedalās VESVET partneru sanāksme Portugālē no 15.oktobra līdz 18. oktobrim

Aktuāli

29.10.2019

RTRIT projektu nodaļa piedalās VESVET partneru sanāksme Portugālē no 15.oktobra līdz 18. oktobrim

Valsts SIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" projektu vadītāja Zane Saukāne un projektu asistents Artūrs Homins piedalījās Erasmus+ stratēģiskās partnerības projektā “LEVEL5 for Validation of Entrepreneurship Skills trough Interactive Learning Sets in VET” Nr. 2018-1-LT01-KA202-047072 jeb VESVET, partneru sanāksme Protugāles pilsētā Arcos De Valdavez, no 15.oktobra līdz 18. oktobrim.

Sanāksmi organizē Profesionālās izglītības iestāde - EPRALIMA.

Projekta partneru tikšanās laika tiek apspriesta projekta tālākā gaita un katra partnera sniegtais un plānotais intelektuālais ieguldījums projekta mērķa sasniegšanai.

VESVET PROJEKTU MĒRĶI:

  • sagatavot metodoloģiju, lai novērtētu Uzņēmējdarbības kompetences attīstību VET studentiem, pamatojoties uz LEVEL 5 pieeju, kas būs pieejama arī tiešsaistē;
  • izveidot novatorisku, uz spēles balstītu mācību kursu, lai atbalstītu profesionālās izglītības mācību spēkus, veidojot savas mācību programmas ar integrētiem uzņēmējdarbības moduļiem;
  • izveidot interaktīvu video skriptu, balstītu uz trenera / uzrauga rokasgrāmatu, kurā izskaidrots uzņēmējdarbības mācību kursa pamatojums.