A+
a-
Skolotāju vizīte Francijā

Aktuāli

03.06.2022

Skolotāju vizīte Francijā

Lai paplašinātu savu profesionālo pieredzi un veicinātu starptautiskās sadarbības turpmāku attīstību Erasmus+ programmās, divas mūsu izglītības iestādes pedagoģes Sandra Degaine un Lolita Trēziņa, šobrīd atrodas vizītē Francijā, izglītības iestāde LYCÉE D'HÔTELLERIE ET DE TOURISME DE SAINT QUENTIN EN YVELINES.

Ekonomikas skolotāja Lolita Trēziņa un profesionālās izglītības skolotāja Sandra Degaine ir mācīšanas uzdevumu mobilitātē, kuras ietvaros uzņemošās organizācijas pārstāvjus iepazīstina ar Latvijas izglītības sistēmu, kultūru, tūrismu un gastronomiju. Kā arī prezentē RTRIT sniegtās iespējas, mācību procesu un darbības organizēšanu.

Skolotājas šīs vizītes laikā iepazinās ar partnerorganizācijas izglītības iestādi, mācību procesu un tā organizēšanu, izglītības iestādes piedāvātajām mācību programmām, kā arī apmeklēja potenciālās prakses vietas RTRIT izglītojamajiem.

Vizītes ietvaros skolotājām bija iespēja piedalīties eksāmenu vērošanā, kuros jaunieši demonstrēja savas prasmes flambēšanā, ēdienu gatavošanā un viesmīlībā.

Skolotāju vizīte notiek Erasmus+ programmas projektu Nr.2020-1-LV01-KA116-077355 un Nr. 2021-1-LV01-KA121-SCH-000011707 ietvaros.