A+
a-
Be volunteer for hope aktivitāte Itālijā - pirmā diena

Aktuāli

10.05.2023

Be volunteer for hope aktivitāte Itālijā - pirmā diena

Brīvprātīgais darbs ir vērtīga sociālā prasme, kas jauniešiem palīdz attīstīt intelektuālo potenciālu, veicina empātiju un sekmē dziļāku izpratni par kultūras daudzveidību. Šajā nedēļā norisinās ERASMUS+ projekts "Be volunteer for hope", šoreiz Itālijā, konkrēti Ligūrijas reģionā, kur satiekas partneri no sešām dažādām valstīm, tostarp arī Latvija. 

Šis projekts ir iecerēts kā platforma, kur mūsu tehnikuma audzēkņi un trīs pedagoģiskie darbinieki, kopā ar pārējiem projektā iesaistītajiem dalībniekiem, var piedalīties mācībās, apmeklēt partnerorganizāciju Itālijā un iepazīties ar Itālijas kultūrvēsturi.

Galvenā projekta programma ir vērsta uz dalībnieku izglītošanu par brīvprātīgā darba nozīmi, tā veidiem un iespējām, kā arī veicināt brīvprātīgā darba popularitāti. Mūsu audzēkņi gūs plašu ieskatu brīvprātīgā darba nozīmē un tā ietekmi uz personīgo attīstību, sociālo līdzdalību un labklājību. Viņi iemācīsies, kā brīvprātīgais darbs var sniegt iespējas apgūt jaunas prasmes, veidot starptautiskas attiecības un veicināt savstarpējo sapratni.

Mācību mobilitāte notiek Erasmus+ projekta BE VOLUNTEER FOR HOPE! Nr.2021-1-RO01-KA220-SCH-000032819 ietvaros, Itālijā.