A+
a-
#Hybake projekta pop-up kafejnīca uz dienu ienākusi Rīgā

Aktuāli

11.05.2023

#Hybake projekta pop-up kafejnīca uz dienu ienākusi Rīgā

#Hybake projekta pop-up kafejnīca uz dienu ienākusi Rīgā, piedāvājot iespēju baudīt dažādu Eiropas valstu konditorejas izstrādājumus. 

10.maijā, profesionālās izglītības skolotāja Inese Bedeice kopā ar izglītojamajiem sagatavoja astoņus dažādus konditorejas izstrādājumu veidus, kas bija raksturīgi projekta dalībvalstīm. Tie ietvēra dažādus kūkas un smalkmaizītes, kas tika gatavotas, ievērojot autentiskās receptes un tradicionālos konditorejas priekšrakstus. Projekta dalībvalstis ir Latvija, Lietuva, Igaunija, Somija un Slovēnija. Katra no valstīm, projekta ietvaros, ir izvirzījusi savus kulinārijas lepnumus, kas tika iekļauti programmā.

Hybake projekta pop-up kafejnīca atvēra savas durvis Nīcgales struktūrvienības Kafijas bārā, kur ikviens interesents varēja iegādāties pagatavotos gardumus. Tas bija lielisks veids, kā ne tikai izbaudīt dažādu Eiropas valstu konditorejas mantojumu, bet arī atbalstīt un iepazīties ar Erasmus+ projekta rezultātiem.

Šis projekts bija viena no daudzām aktivitātēm, kas notiek Erasmus+ projekta "Creating a hybrid learning model elective course "Holiday pastries of different Europe nations" (HYBAKE)" ietvaros. Šis projekts veicina sadarbību un izglītības apmaiņu starp dažādām valstīm, sniedzot izglītības iestādēm un skolotājiem iespēju attīstīt inovatīvas mācību programmas un piedāvāt jaunas mācību metodes savās izglītības programmās.

#hybake